De Schutters op Nieuwjaarsreceptie 2020

De Schutters op Nieuwjaarsreceptie 2020

In de gezellige kantine op Duinhelm vond de Nieuwjaarsreceptie van de VVO plaats en als vanouds sprak ook voorzitter Hans Burgs van Supportersvereniging De Schutters. Uiteraard begon hij met een korte terugblik op 2019, verder sprak hij over het Lach- en Traanfonds, de Lein Adriaanse Award en de Bram Maljaars Bokaal. Ook het niet altijd zichtbaar, maar wel aanwezig zijn van De Schutters kwam aan de hand van enkele voorbeelden naar voren.

Vanzelfsprekend werd ook de tussenstand van de Speler van het Jaar bekendgemaakt.

Het zit allemaal heel dicht bij elkaar en de tweede stemronde aan het einde van dit voetbalseizoen zal beslissend zijn. Maarten Hazelaar gaat aan kop, direct gevolgd door Wouter, Jochem, Remco en Bas. De lijst van topscorer, voor de Arjen Pattenier Cup, wordt aangevoerd door Harold Vemeulen, terwijl VVO3 leider is in de stand om de Gerard Schipper Trofee (het meest scorende seniorenteam).


Traditiegetrouw overhandigde voorzitter Hans Burgs een cadeau aan de VVO, aan bestuurslid Richard Louws: een cheque ter waarde van 250 euro voor de inrichting van het nieuwe opberghok, achter de tribune.

De Schutters wenst eenieder een geweldig 2020, blijf alsjeblieft gezond!
Marianne Boone, Jos Staps, Kees Capelle, Remko Kruithof en Hans Burgs