JO11: Zeelandia/M'brg 4 - VVO/D'brg 2G

JO11: Zeelandia/M'brg 4 -  VVO/D'brg 2G

Het was vroeg uit de veren om het om 08:30 uur in Middelburg op te nemen tegen Zeelandia/ Middelburg JO11-4. Levi Spilt en Daan Coppoolse waren bereid ons team te assisteren.

Een frisse start zorgde na 1.30 minuut met een droge knal over de grond van Sam voor een 1-0 voorsprong.

Hierna zette Zeelandia/Middelburg meer druk en schoot in de 4e minuut met een afstandsschot tegen de lat. Een minuut later wisten zij dan wel de 1-1 binnen te schieten.
Tot de 9e minuut ging het spel gelijk op. Na een kort genomen hoekschop schoot Jesse van de rechterzijde fraai de 1-2 binnen.
Door balverlies was de stand in de 13e minuut weer gelijk 2-2. Een knappe volley van Ravi had weer voor een voorsprong kunnen zorgen, maar de bal ging voor de goal langs. Een slippertje van de keeper maakte dat Jesse met een schot van afstand succes had en Oostkapelle/Domburg weer op een 2-3 voorsprong zette.
Na een 1-2tje met Daan schoot Jesse ook de 2-4 binnen.
Ravi scoorde met een strak schot over de grond de 2-5, waardoor Oostkapelle/ Domburg met een ruime voorsprong de rust in ging.

De eerste minuten na rust waren voor Oostkapelle/ Domburg. Nadat Sams schot op de paal belandde, kreeg het team een hoekschop. Daan besloot deze in te dribbelen en op goal te schieten. Slim bedacht, want vanuit de ontstane ruimte scoorde hij prachtig de 2-6.
Hierna kwam Zeelandia/ Middelburg beter in het spel en scoorde binnen 1 minuut 2 doelpunten. De spanning was weer terug in de wedstrijd met een 4-6 stand.
Zeelandia/ Middelburg drukte het team verder terug. Jhort, Mila, Arvid en Niels vormden het verdedigende blok en pareerden zoveel mogelijk aanvallen. Toch wist de tegenstander enkele malen door dit blok heen te komen en de keeper Jorim te bestoken met schoten. Hij wist met de nodige fraaie reddingen de winst gelukkig te behouden voor Oostkapelle/ Domburg.
Goed gevoetbald. Op naar de volgende overwinning!!