MO17 sluit seizoen af

MO17 sluit seizoen af

Deze zaterdag is de laatste inspanning gevolgd door ontspanning voor de MO17.  Met name de inspanning is iets waar deze zaterdag over getwijfeld wordt. Immers een aantal van jullie hebben een zware periode van feesten achter de rug gevolgd door nog meer feesten en uitputtende examenreisjes. Het gerucht gaat zelfs dat er deze zaterdagmorgen een speelster in haar bed stapte op het tijdstip dat de krantenbezorger geeuwend de wekker uitdrukt om aan zijn bezorgronde te beginnen?

En inderdaad het was niet ons beste toernooi bij Kloetinge. Pittige tegenstanders en een opstelling die verkeerd om opgelezen wordt waardoor keepster Tessa in de spits terecht komt, Maud op het doel staat en verdedigsters als vleugelspitsen gaan spelen. Toch ging dit helemaal niet zo verkeerd. Simone pikt als gelegenheidsspits een doelpuntje mee en Tessa trapt een bal verwoestend op de lat.

Afijn, snel na het toernooi naar huis om de barbecue op te starten en daarna een gezellige (spelletjes)avond te beleven. En het werd een leuke avond!

Enne... namens Roos, Kees, Miriam en Sander: bedankt voor de cadeau's. Was niet nodig maar wordt wel gewaardeerd en natuurlijk lekker opgedronken.

Zoals al vermeld, de laatste activiteiten van de MO17. Volgend seizoen allemaal naar de MO19. Maar eerst vakantie! Geniet er van.

Oh ja: Arr succes met je her.