MO17: Luctor H'zand - Oostkapelle

Vandaag stond de uitwedstrijd Luctor Heinkenszand op het programma. Gezien de stand leek het een gelijkwaardige tegenstander waarvan we een goede kans maakten om te winnen. Aan het weer lag het niet, want het was prachtig weer in Heinkenszand om te voetballen.

De wedstrijd begon en we waren meteen aan elkaar gewaagd. Het ging gelijk op, maar na 10 minuten viel dan toch het eerste doelpunt voor Luctor.
Het was een nogal slecht veld waardoor het af en toe best moeilijk was om de bal goed te kunnen controleren.
Na het tegendoelpunt begon Oostkapelle steeds beter te voetballen en kregen we veel kansen, maar die kansen werden niet benut.
Vlak voor de rust was het Sarah die onderuit gehaald werd en kreeg Oostkapelle een penalty. Arianne schoot hem goed binnen en zo gingen we met een stand van 1-1 de rust in.

De 2e helft werd gefloten door een nieuwe scheidsrechter, want door een blessure kon de scheidsrechter niet meer verder fluiten.
In het begin van de tweede helft ging het meteen al weer gelijkwaardig op.
Na een kwartier kreeg Luctor plotseling een penalty. Tessa zat in de goede hoek, maar helaas kon ze er net niet bij en stond het 2-1. Een paar minuten later gaf Arianne een diepe bal op Sarah die de gelijkmaker scoorde. In de laatste 10 minuten kwam de vermoeidheid om te hoek kijken bij Oostkapelle, waardoor de 3-2 viel en even later ook de 4-2.
Oostkapelle begon toen veel druk te zetten.
p een gegeven moment kregen we nog een penalty, doordat Nina een trap kreeg, maar die werd helaas midden op de keeper geschoten.

Het was jammer dat Oostkapelle het nog weg gaf in de laatste minuten, maar verder hebben ze alles gegeven en was er niks aan te doen.

Op naar volgende week tegen Colijnsplaatse Boys en moeten we er voor zorgen dat we dan wel gaan winnen!