Oostkapelle /Domburg jo8 - Rcs jo8 2

Oostkapelle /Domburg jo8  -  Rcs jo8 2

Na donderdag lekker getraind te hebben, is het weer zaterdag en dat betekent een wedstrijdje voetballen.
Vandaag voetballen we in Oostkapelle.

Sem begint op doel.

Ze zijn er helemaal klaar voor. We gaan beginnen. Hugo maakt al snel de 1-0. Bijna de 1-1, maar ging net naast.

Micah pakt de bal op het middenveld af, bijna weer een doelkans.
Joren komt net in het veld, na als eerst, als wissel te hebben gestaan. Joren gaat gelijk op het doel af, hij schiet op de paal. Jammer hoor, wat lopen ze toch allemaal goed hun best te doen.

Kay en Micah halen mooi de aanval er uit. Hugo met een solo, schiet net voor het doel langs. Joren liep er nog bijna tegen aan.
Jammer, net een tegen doelpunt gehad. Het staat 1-1. Helaas schiet Hugo op de paal en daarna wordt meteen gefloten voor de rust. De stand is 1-1.

Tweede helft gaat beginnen, Zoƫ gaat op doel.
Aftrap tweede helft, Micah begaat een overtreding. Het is een penalty en die gaat er in. Het staat 1-2.
Doelkansje voor Oostkapelle. Vervolgens een corner voor Rcs, er komt een doelpunt uit. Het staat nu 1-3.

Nu Kay voor het doel met de bal, hij schiet... De kieper heeft de bal, goede poging van Oostkapelle. Met 1-4 neemt Rcs nu de leiding in het spel.
Klein kansje voor Oostkapelle, mooie trap naar voren van Jonathan. Oostkapelle staat onder druk.

Er volgt nog een corner voor Oostkapelle. Joren schiet op doel, jammer genoeg net tegen de tegenstander aan. Het staat inmiddels 1-5 voor Rcs.
Jonah schiet de bal mooi weg, maar de kieper pakt de bal goed op. Een trap van Joren richting eigen doel, wordt knap door micah opgevangen en uit geschopt. Hij voorkomt hiermee een eigen doelpunt.

Joren geeft een voorzet op Hugo, Hugo mist hem net. Het fluitsignaal voor het einde van de wedstrijd luidt. Jammer jongens, alle 8 alles gegeven. Goed jullie best gedaan!