VVO/Domburg JO8 – SSV JO8

Afgelopen zaterdag begon dan eindelijk de competitie voor de spelers van de JO8. Domburg was deze dag de thuisbasis van ons gecombineerde sterrenteam bestaande uit Sem, Jonathan, Jonah, Zoe, Kaj, Hugo, Yoren en Micah.

Hugo begon op doel en kreeg al genoeg te doen, omdat SSV sterk begon. Met Micah in het hart van de verdediging wisten we ze nog een tijdje tegen te houden, maar al snel stond er toch een 0-2 op het scorebord.
Hierna kreeg Jonah onze eerste kans, maar die ging er helaas niet in. Met een 0-2 stand gingen we dus de rust in.
Na een bekertje siroop en tactische aanwijzingen op zak werd er aan de 2e helft begonnen. Jonathan stond nu op doel en de jongens en Zoë gingen proberen om de Goesenaren tegen te houden en daarnaast de aansluitingstreffer te scoren. Dit bleek een net te zware opgave, want de 0-3 en 0-4 vielen vrij snel. Gelukkig wist Jonah nog te scoren en was ook Zoë nog dicht bij een treffer.

Hierna nam SSV het weer over en werd de wedstrijd met 1-6 afgesloten. Iedereen had zijn uiterste best gedaan en we kijken alweer uit naar de volgende wedstrijd!