Luctor/H'zand MO19 - VVO/DOMBURG MO19 (1-5)

Luctor/H'zand MO19 - VVO/DOMBURG MO19   (1-5)

12:00 uur aftrap, lekker zonnetje!
Sterk begin, enkele mooie aanvallen en in de 3e minuut wordt Arianne aangespeeld en komt oog in oog met de keepster en schiet fraai binnen: 0-1

Het spel gaat wat heen en weer en in de 9e minuut een zelfde situatie, helaas buitenspel nu. Arianne is scherp, schiet over in de 13e minuut en in de 14e minuut alweer een schot, recht in de handen van de keepster deze keer. 20e minuut schot op de paal door Oostkapelle. 22e minuut vrije trap net buiten de 16 voor de tegenstander, gelukkig een slap schot. 27e minuut, Arianne schiet over! 35e minuut schot net over het doel van Oostkapelle. 37e minuut uit een counter scoort Indira: 0-2 Ruststand 0-2

Aftrap! In de 48e minuut alweer een kans voor onze meide maar helaas. 51e minuut schot op doel door Arianne, naast! 52e minuut schot over het Oostkapelse doel. 54e minuut na een mooie aanval 0-3 door Nannah! Onze meiden duidelijk sterker nu! 58e minuut doelpunt Fithy nadat ze een halve minuut eerder nét miste: 0-4! 56e minuut net na een wissel bij Oostkapelle scoort de tegenstander: 1-4 Even een wat rommelige fase, spel gaat over en weer. Oostkapelle blijft druk zetten en Arianne scoort met een fraaie boogbal: 1-5 Bij deze stand gaan de meiden vrijuit spelen en combineren makkelijker! Leuke aanvallen van Oostkapelle, wat kansjes, de tegenstander kan geen vuist maken. Prachtige aanvallen en kansen van Oostkapelle maar het scoren lukt niet elke keer. De Bevelandse meiden willen nog iets doen en komen af en toe richting het doel van Oostkapelle maar zonder gevolgen. Onze meiden blijven sterker. In de slotfase kans na kans voor Oostkapelle maar het net blijft leeg! 1-5 eindstand!