MO17-1: VVO - V'waarde/H'nisse/SDO'63 (1-0)

MO17-1: VVO - V'waarde/H'nisse/SDO'63  (1-0)

Deze zaterdag ontvangen we het combinatieteam van Vogelwaarde/Hontenisse/SDO'63 MO17. Wij zijn vandaag slechts met 11 meiden maar gelukkig komt Maud van de JO15G ons versterken zodat we een wissel hebben. De eerste helft krijgen we best wel wat mogelijkheden om te scoren maar de keepster van de tegenstander staat een puike partij te keepen. Toch weet Julia uit een mooie aanval de 1-0 binnen te schieten. Dit is tevens de ruststand.

De tweede helft proberen we de voorsprong nog te vergroten maar gaandeweg het eindsignaal zoekt onze tegenstander de gelijkmaker op. Dankzij en paar cruciale reddingen weten we achterin de 0 vast te houden.

Helaas voor ons valt Britt nog uit nadat haar enkel per ongeluk in een duel aangetikt werd. Hopelijk valt de blessure mee!

Omdat we de eerste helft en paar mogelijkheden hebben laten liggen blijft het dus tot het einde van de wedstrijd spannend. Zo zie je maar dat kansen benutten heel belangrijk is. Hopelijk worden de trainingen de komende weken weer beter bezocht, dan kunnen we hier op oefenen.