Bevelanders JO10-1 -VVO/Domburg JO10-1 (2-8)

Na vorige week de 1e bekerwedstrijd verloren te hebben tegen de Noormannen, moesten we nu aantreden tegen een andere tegenstander in het rood/zwart: De Bevelanders uit Kamperland.

De warming-up werd in een een flinke regenbui gedaan, maar toen de wedstrijd begon was het droog en lag het veld er lekker bij. We begonnen met Hugo op doel. Al vrij snel wist Niek de openingstreffer te maken en de voorsprong werd even later door Joey uitgebreid naar 2-0. Oostkapelle/Domburg was meer aan de bal, maar moest oppassen voor een snelle tegenaanval. Dit ging even goed, want Cem scoorde de 3-0, maar de Bevelanders wisten door een uitbraak de spanning toch weer terug te brengen (3-1). Kansen voor Marijn en Milan gingen er net niet in, Hugo had nog een mooie redding en het was Yoren die vlak voor rust de 4-1 erin schoot, zodat we met een goed gevoel konden rusten

De tweede helft ging Marijn keepen. Joey scoorde de 5-1 uit een pass van Yoren. Hierna schoot Hugo met een afstandsschot de 6-1 tegen de touwen. Marijn hield met een aantal goede reddingen zijn doel schoon en de Joey zette Milan met een mooie pass vrij voor het doel, waarna Milan beheerst afrondde (7-1). Bevelanders wist ook nog een doelpunt te maken, maar het slotakkoord was voor Oostkapelle/Domburg. Yoren maakte de 8-2 na een mooie pass van Hugo.

Goed gespeeld allemaal en leuk dat bijna iedereen gescoord heeft!